Tips voor een maximaal comfort

Het na-isoleren van de spouwmuren heeft als gevolg dat alle lucht lekken afgedicht worden . Dit levert precies de verwachte energiebesparing op. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een geïsoleerde spouwmuur tot drie maal meer comfort biedt. Een energie besparing tot 25% kan gerealiseerd worden.

Isoleren = ventileren . Gezien hogere thermische weerstanden bereikt worden in de spouwmuur is het van groot belang om ook de woning voldoende te gaan ventileren . Voor meer info gelieve onze leden te contacteren voor een professioneel advies .

Gezien spouwmuur isolatie de oppervlakte temperatuur van de binnenmuur met ongeveer 2°C verhoogt ondervindt de bewoner een verbetering van het wooncomfort . Spouwmuur isolatie is de meest economische vorm voor reductie van thermische verliezen . De investering kan binnen de 3 à 4 jaar reeds worden terugverdiend ( dit zonder rekening te houden met de bestaande spouwmuurisolatie premies )

Om meer informatie te verkrijgen over andere isolatie technieken en/of bestaande premies, gelieve ons of onze leden te contacteren.

 

 

Zie onze actie voor deWarmste week